Startside2

Bredt varespekter

Gjennom et bredt varespekter leverer vi produkter til hus, hage og fritid.
For proffmarkedet tilbyr vi Østfolds største butikk innenfor ulike typer verktøy. Alt fra standard industriverktøy til håndholdt elektro- og luftverktøy.
Rakkestad Sogneselskap er også leverandør av rengjøringsmaskiner, sveisemaskiner, bilrekvisita, smøreoljer, arbeidstøy, verneutstyr, skogsutstyr, hageprodukter, bolter, skruer, elektriske artikler, bor, gjengetapper og spesialutstyr til industrien.

Kvalitet og kunnskap

Produktkvalitet, fagkunnskap og service er tre fokusområder som er høyt prioritert i Rakkestad Sogneselskap.
Gjennom bevisste valg på de leverandører vi samarbeider med er vi kjente for å levere kvalitetsprodukter innenfor de ulike varegruppene.
Rakkestad Sogneselskaps ansatte oppdateres jevnlig på siste kunnskap innenfor de ulike produktgruppene, noe som betyr at gode råd og kyndig veiledning for våre kunder er en del av vår varemerke.

Butikk og Lager

Som et av Norges eldste varehus har Rakkestad Sogneselskap vært igjennom stadige endringer og utvikling. Med tanke på fremtiden ser vi stadig etter nye muligheter for å være en attraktiv og god leverandør til våre kunder.
På bakgrunn av dette åpnet vi stolte en helt ny og moderne butikk i 2017. Større butikk og bedre plass har gitt flere nye produkter og flere varegrupper i hyllene. Rakkestad Sogneselskap har også et stort lager for de største varegruppene i sortimentet.