Om oss

Rakkestad Sogneselskap er en del av BIG-gruppen. Som medlem av Nordens ledende kjeder er vi sterke på leveranser innenfor verktøy, maskiner, verneutstyr, kjemikalier, festemidler og rekvisita til bygg og industri.
Forretningsmodellen appelerer til lokale, regionale, nasjonale og nordiske kunder innenfor bygg, service og industriell sektor.

Gjennom sentrale innkjøpsavtaler, stordriftsfordeler og gode logistikkløsninger sørger vi for at våre kunder får kompetanse, fleksibilitet, engasjement, lokal tilhørighet og raske leveranser.

Rakkestad Sogneselskap har siden starten i 1823 vært leverandør til landbruket, men gjennom årene har vi utviklet virksomheten til også å være en stor leverandør til både industrien og privatmarkedet i Østfold.
Selskapet sysselsetter i dag hele 17 årsverk, og vi eier også to datterselskaper; Olje og Gassenteret AS, og HR Maskin AS.

Olje og Gassenteret er leverandør av diesel – fyringsprodukter – propan og smøreoljer til store deler av Østfold, Oslo og Akershus og har seks ansatte.

HR Maskin AS sysselsetter åtte ansatte, og er en av landets ledende virksomheter innenfor import og salg av kjerneboreutstyr til metall- og offshoreindustrien i Norge.
HR Maskin overtok også agenturet for Norge på Grammer stoler for vare-, buss og lastebiler, og stoler for landbruk- og industrimaskiner.